Momentan livrăm doar în Timișoara, Arad și localitățile limitrofe.

Aranjamente florale pentru evenimente

Florile sunt porțiuni magice capabile să aducă un zâmbet pe chipul celui ce le primește și să îl facă să trăiască emoții nemaiîntâlnite. Designul floral este un tărâm ce nu cunoaște limite, iar creativitatea și îndemânarea pot da naștere unor adevărate capodopere... capodopere pe care noi le-am însumat în cea mai deosebită categorie a florăriei noastre online: FLORI DE ZILE MARI! Din dorința de a onora toate cererile clienților noștri, am pus bazele unei secțiuni destinate momentelor importante din viața dumneavoastră. Fie că vorbim de nuntă, botez, cununie sau majorat, cu toții ne așteptăm ca întregul cadru să fie de basm, iar atmosfera de poveste!
În culori calde și pastelate sau reci și excentrice, sub cele mai variate forme și dimensiuni, cu mireseme îmbietoare și deosebite, florile sunt capabile să creeze decorul feeric pe care ni-l dorim! Sălile de conferințe și cabinetele medicale pot deveni mai prietenoase, iar atmosfera mai puțin încordată sub tutela florilor colorate, îmbinate în creații festive veșnic cuceritoare! Perfecțiunea Florilor de zile mari, reunite sub formă de aranjamente și buchete, derivă din multitudinea sentimentelor nobile pe care reușesc să le contureze: gingășie, sensibilitate, frumusețe, eleganță și naturalețe.
Anii de muncă au transformat totul într-o pură pasiune, scopul principal fiind acela de a-i vedea pe oameni mulțumiți. Sutele de clienți fericiți, zecile de mesaje de apreciere, ne-au dat foarte mult curaj și ne-au făcut să progresăm și să dăm curs tuturor provocărilor la care suntem supuși. Iubim noțiunea de nou, motiv pentru care ne este destul de ușor să consiliem clientul și să conturăm ideea pe care el ne-o expune.
”Vrei să te căsătorești cu mine?”, este urmat în general de un lung șir de pregătiri și de un adevărat amalgam de sentimente pentru tinerele domnișoare.
Buchetul de mireasă, buchetul nașei, brățările pentru domnișoarele de onoare, cocardele, aranjamentele pentru mașini, aranjamentele pentru biserică, lumânările, ornarea sălii și a meselor, prezidiul... dacă vrei un cadru magic poate te gândești și la un photocorner... pare complicat, nu? Mâinile iscusite ale florăreselor noastre au creat mii de aranjamente care au bucurat priviri și suflete. Dând dovadă de mult profesionalism și seriozitate, cu un bagaj voluminos de creativitate și îndemânare, am reușit să facem fiecare eveniment să strălucească cu ajutorul compozițiilor noastre florale deosebite.
Ne place să dăm curs poveștilor frumoase, motiv pentru care mereu am încercat să avem prețuri pentru toate buzunarele, astfel încât anumite vaze sau vase ceramice utilizate pentru aranjamentele florale pot fi oferite și spre închiriere. Găsim variante care să avantajeze fiecare persoană în parte. Alege să pornești pe noul drum al vieții tale înconjurat de flori și de frumos! Dacă dorești să scapi de stresul tuturor lucrurilor menționate, este de ajuns să completezi un formular în care să ne expui dorințele tale, iar noi te vom contacta pentru ca împreună să punem bazele unui decor de vis.
Întotdeauna am ținut cont de cerințele clienților și am reușit ca la final rezultatul să fie unul răvășitor. Pornește de la o idee, iar noi vom răspunde cu interes provocării de o dezvolta și de a o contura! Echipați cu mâini iscusite, cu ani de creativitate și de muncă intensă, cu flori proaspete și de calitate superioară, suntem de-a dreptul pregătiți să scriem împreună prima "Filă de poveste!”

 

Formular contact

Numele tău
Numele firmei / organizației
Numărul de telefon
Adresa email
Tip eveniment
Data evenimentului
Locația evenimentului
Nr. invitați
Stil
Observații
Cum ați auzit de noi?

Nu stiu cum, dar florile au fost mai superbe decat pe site, absolut minunate sunt.

Daniel Florin Marcu

Suuuper prompt si calitativ, cu siguranta voi revenii la serviciile voastre :).

Marian Iles

O echipă de profesionisti ! Florile sunt excepționale. Va multumesc! 😘

Jors Aurita

Totul la superlativ! 🍀🌷

Mihalache Aura