Momentan livrăm doar în Timișoara și localitățile limitrofe.

Despre noi

Din dorința de a onora toate cererile clienților noștri, am pus bazele unei secțiuni destinate momentelor importante din viața dumneavoastră. Fie că vorbim de nuntă, botez, cununie sau majorat, cu toții ne așteptăm ca întregul cadru să fie de basm, iar atmosfera de poveste! În culori calde și pastelate sau reci și excentrice, sub cele mai variate forme și dimensiuni, cu mireseme îmbietoare și deosebite, florile sunt capabile să creeze decorul feeric pe care ni-l dorim! Sălile de conferințe și cabinetele medicale pot deveni mai prietenoase, iar atmosfera mai puțin încordată sub tutela florilor colorate, îmbinate în creații festive veșnic cuceritoare! Perfecțiunea Florilor de zile mari, reunite sub formă de aranjamente și buchete, derivă din multitudinea sentimentelor nobile pe care reușesc să le contureze: gingășie, sensibilitate, frumusețe, eleganță și naturalețe.

Floare de Colț

Iulius Town

Piața Consiliul Europei Nr. 2, UBC1

Ne place să dăm curs poveștilor frumoase, motiv pentru care mereu am încercat să avem prețuri pentru toate buzunarele, astfel încât anumite vaze sau vase ceramice utilizate pentru aranjamentele florale pot fi oferite și spre închiriere. Găsim variante care să avantajeze fiecare persoană în parte. Alege să pornești pe noul drum al vieții tale înconjurat de flori și de frumos!

Floare de Colț

Shopping City Timișoara

Calea Șagului Nr. 100

Anii de muncă au transformat totul într-o pură pasiune, scopul principal fiind acela de a-i vedea pe oameni mulțumiți. Sutele de clienți fericiți, zecile de mesaje de apreciere, ne-au dat foarte mult curaj și ne-au făcut să progresăm și să dăm curs tuturor provocărilor la care suntem supuși. Iubim noțiunea de nou, motiv pentru care ne este destul de ușor să consiliem clientul și să conturăm ideea pe care el ne-o expune.

 

Foarte frumos. Se lucreaza cu devotament , livrările au ajuns intre orele specificate in comanda. Va multumesc!

Jors Aurita

Comanda a fost livrata rapid, buchetul exact ca in fotografie. Servicii foarte bune, voi reveni si cu alte ocazii

Doina

Un aranjament superb care mi-a luminat privirea când l-am primit!

Iuliana Cerna

Servicii de nota 10. Va multumesc.

Sablici Nicoleta