Momentan livrăm doar în Timișoara, Arad și localitățile limitrofe.

Despre noi

Florăriile "Floare de colț" sunt rezultatul activității horticole începând din anii '90 ale unei familii din Timișoara. Producția în propria grădină și sere de la început a crescut într-o companie cu 10 angajați. Păstrând un caracter familial lucrăm cu ”floarea” din colțurile orașului: plante ornamentale, aranjamente din flori tăiate, buchete, decorațiuni pentru evenimente, ornamente și cadouri . Suntem disponibili în cele 3 florării din Timișoara, pentru preluare de comenzi și livrări.

Floare de Colț

Iulius Mall

Str. Aristide Demetriade nr. 1

Ne place să dăm curs poveștilor frumoase motiv pentru care în luna octombrie a anului 2005 am pornit la drum cu prima noastră florărie. Începând de la o mică insulă, cu mii de clienți mulțumiți de rezultatul muncii noastre, plini de emoție, dar entuziaști am ajuns ca în luna octombrie 2018 să ne stabilim într-o locație nouă din incinta Iulius Town. Cu mâini iscusite, idei nemărginite și creativitate fără limite conturăm frumosul sub cele mai inedite forme. Buchetele, aranjamentele florale, plantele la ghiveci, trandafirii criogenați, florile tăiate întocmesc o atmosferă de sărbătoare în interiorul florăriei noastre. Suntem nerăbdători să dăm curs și poveștilor frumoase din viața ta! Ne găsiți zilnic în locația noastră situată în Piața Consiliul Europei, Nr 2, UBC1.

Floare de Colț

Shopping City Timișoara

Calea Șagului Nr. 100

Anii de muncă au transformat totul într-o pură pasiune, scopul principal fiind acela de a-i vedea pe oameni mulțumiți! Din dorința de a fi cât mai aproape de clienții noștri în luna octombrie a anului 2015 am pus bazele celei de-a doua florării ,situată în Calea Șagului, în incinta Shopping City. În cea mai mică locație din punct de vedere al suprafeței, activitatea este zilnic intensă, motiv pentru care putem susține cu tărie că "esențele tari se țin în sticluțe mici!". Ajutați de mâinile iscusite ale florăreselor noastre de nădejde, buchetele colorate, aranjamentele parfumate, plantele impunătoare conturează un decor floral ireproșabil. În materie de evenimente am contribuit cu entuziasm la conturarea a sute de momente deosebite, scriind alături de clienții noștri câteva file de poveste!

Floare de Colț

Centrul Comercial Auchan Timișoara Nord

Calea Aradului nr. 56A

Încurajați de sutele de clienți fericiți, de zecile de mesaje de apreciere, am prins curaj, am progresat, iar în luna decembrie a anului 2020 am hotărât să ne extindem, motiv pentru care ne-am început activitatea și în incinta galeriei din Auchan Nord. Ne place ideea de nou, așadar ne este destul de ușor să consiliem clienții și să dăm curs tuturor ideilor florale la care suntem provocați de către aceștia. Florile sunt pentru noi mai mult decât o pasiune, lucru care se reflectă în creațiile noastre inedite pline de frumos, mister și viață!Fie că vorbim de buchete florale, aranjamente cu flori tăiate sau aranjamente cu plante la ghiveci, trandafiri criogenați sau crearea unui cadru de vis pentru un eveniment, avem imaginație nelimitată și mâini iscusite. Ne găsiți zilnic în locația noastră din Calea Aradului, nr 56A, incinta Auchan Nord.

 

Un serviciu exceptional si un buchet superb, ce au meritat banii. Totul a fost exact cum îmi doream să fie pentru un cadou planificat din timp: un buchet bogat si colorat, livrat la timp, cu flori proaspete si un parfum foarte frumos, de la freziile alese. Va mulțumesc și cu siguranță ați câștigat o clientă.

Manuela Belcea

Aranjamentul este conform descrierii de pe sait,o explozie de bucurie si culoare. Multumim echipei pentru amabilitate,seriozitate si promptitudine !

Iliaz Selvet

Calitate sii punctualitate !!!recomand cu dragg ❤🥰❤

Ana Simona

Un buchet superb iar serviciile ireprosabile. Va multumesc!

Viorel Stanciu