Momentan livrăm doar în Timișoara, Arad și localitățile limitrofe.

Despre noi

Florăriile "Floare de colț" sunt rezultatul activității horticole începând din anii '90 ale unei familii din Timișoara. Producția în propria grădină și sere de la început a crescut într-o companie cu 10 angajați. Păstrând un caracter familial lucrăm cu ”floarea” din colțurile orașului: plante ornamentale, aranjamente din flori tăiate, buchete, decorațiuni pentru evenimente, ornamente și cadouri . Suntem disponibili în cele 3 florării din Timișoara, pentru preluare de comenzi și livrări.

Floare de Colț

Iulius Mall

Str. Aristide Demetriade nr. 1

Ne place să dăm curs poveștilor frumoase motiv pentru care în luna octombrie a anului 2005 am pornit la drum cu prima noastră florărie. Începând de la o mică insulă, cu mii de clienți mulțumiți de rezultatul muncii noastre, plini de emoție, dar entuziaști am ajuns ca în luna octombrie 2018 să ne stabilim într-o locație nouă din incinta Iulius Town. Cu mâini iscusite, idei nemărginite și creativitate fără limite conturăm frumosul sub cele mai inedite forme. Buchetele, aranjamentele florale, plantele la ghiveci, trandafirii criogenați, florile tăiate întocmesc o atmosferă de sărbătoare în interiorul florăriei noastre. Suntem nerăbdători să dăm curs și poveștilor frumoase din viața ta! Ne găsiți zilnic în locația noastră situată în Piața Consiliul Europei, Nr 2, UBC1.

Floare de Colț

Shopping City Timișoara

Calea Șagului Nr. 100

Anii de muncă au transformat totul într-o pură pasiune, scopul principal fiind acela de a-i vedea pe oameni mulțumiți! Din dorința de a fi cât mai aproape de clienții noștri în luna octombrie a anului 2015 am pus bazele celei de-a doua florării ,situată în Calea Șagului, în incinta Shopping City. În cea mai mică locație din punct de vedere al suprafeței, activitatea este zilnic intensă, motiv pentru care putem susține cu tărie că "esențele tari se țin în sticluțe mici!". Ajutați de mâinile iscusite ale florăreselor noastre de nădejde, buchetele colorate, aranjamentele parfumate, plantele impunătoare conturează un decor floral ireproșabil. În materie de evenimente am contribuit cu entuziasm la conturarea a sute de momente deosebite, scriind alături de clienții noștri câteva file de poveste!

Floare de Colț

Centrul Comercial Auchan Timișoara Nord

Calea Aradului nr. 56A

Încurajați de sutele de clienți fericiți, de zecile de mesaje de apreciere, am prins curaj, am progresat, iar în luna decembrie a anului 2020 am hotărât să ne extindem, motiv pentru care ne-am început activitatea și în incinta galeriei din Auchan Nord. Ne place ideea de nou, așadar ne este destul de ușor să consiliem clienții și să dăm curs tuturor ideilor florale la care suntem provocați de către aceștia. Florile sunt pentru noi mai mult decât o pasiune, lucru care se reflectă în creațiile noastre inedite pline de frumos, mister și viață!Fie că vorbim de buchete florale, aranjamente cu flori tăiate sau aranjamente cu plante la ghiveci, trandafiri criogenați sau crearea unui cadru de vis pentru un eveniment, avem imaginație nelimitată și mâini iscusite. Ne găsiți zilnic în locația noastră din Calea Aradului, nr 56A, incinta Auchan Nord.

Floare de Colț

AFI Arad

Calea Aurel Vlaicu, nr. 14

Cu o pasiune încălzită de ani de muncă și o dorință neînfricată de a împărtăși frumusețea naturii, am inaugurat în Noiembrie 2023 cea de-a patra florărie. Din prima clipă ne-am angajat să transformăm fiecare eveniment într-o poveste de neuitat, oferind buchete proaspete, aranjamente spectaculoase și plante vibrante care să îmbogățească atmosfera și să aducă zâmbete pe fețele clienților noștri. Vă invităm să ne descoperiți în fiecare zi, acum și în incinta AFI Arad, unde împreună vom continua să scriem povești frumoase cu fiecare floare pe care o punem în armonie cu emoțiile și visurile voastre.

 

Buchet foarte reusit! Satisfactie garantata a sarbatoritei! :) Ma bucur tare mult ca v-am gasit. Fiecare buchet/aranjament e deosebit.

Simona Moisescu

Bravo echipa Floare de colț! Sunteți oameni minunați! Coșul de flori a fost extraordinar de frumos, cu flori proaspete, foarte fain îmbinate! Sarbatorita a fost foarte impresionată și foarte încântată de acest coșuleț! Felicitări! Ținem aproape!!!

Liliana Trofin

Profesioniști, iubitori de frumos! Aranjament perfect care a produs o imensă bucurie! Chiar și livrarea, cu urări de la mulți ani din partea persoanei care a asigurat predarea buchetului a fost o încântare. Recomand cu căldură!

Lavinia Bala

Buchetul a fost minunat ,a ajuns la cine lam comandat cu bine,de-asemenea si cutia de ciocolata si felicitarea.Am reusit sa facem împreună o surpriza frumoasa sarbatoritei.Va mulțumesc si recomand oricui.

Florina Timis